cum world trade center lucrat

când privim la 11 septembrie 2001, credem că, în principal, de oameni.am plâns pentru victimele atacurilor, am empatizat cu familiile lor, îi cinstim pe muncitori, şi ne gândim la propria noastră experienţă.în acelaşi timp, ne vom aminti toată tehnologia din ziua aia… avioanele că răpitorii utilizate ca bombe zburătoare, clădirile au afectat și distruse, iar echipamentul folosit în masivă de salvare şi curăţenie.ca multe evenimente de – a lungul istoriei, atacurile de pe 11 septembrie au fost o mare reţea de om şi maşină.
cele mai importante tehnologii în acea zi, desigur, a fost complexul world trade center.după atac, wtc turnurile gemene au venit să simbolizeze nu doar ziua în sine, ci, de asemenea, o emoţie colectivă de oameni peste tot în lume.
în acest articol, ne amintim de turnurile gemene pentru tot ce au fost: o remarcabilă realizare tehnologică, o reprezentare a unui ideal, şi, în cele din urmă, o amintire de propria vulnerabilitate uluitoare.în memoria acestei mândrii structura, ho?nici spiritul în care a fost construit, şi vom comemora victimele atacurilor.
?ideea originală de la world trade center în new york în general este creditată la david rockefeller, unul de al lui john d. rockefeller multi nepoti.de fapt, ideea a fost propusă în curând, după al doilea război mondial, un deceniu înainte ca rockefeller s – a implicat, dar el a fost cel care a lovit mingea.
în anii ’50 şi 60, în timp ce servesc ca presedinte al bancii chase manhattan, rockefeller?s – a dedicat revitalizarea manhattan.spera să activaţi zona cu noile construcţii, la fel cum tatăl lui revitalizate manhattan – ul în 1930 cu rockefeller center.ca parte a planului său, david rockefeller a propus un complex dedicat comerţului internaţional, să fie construite în partea de est de wall street.rockefeller a crezut că centrul comercial, care ar include în birou şi camere la hotel, o expoziţie hall, securities and exchange center şi numeroase magazine, ar fi doar un lucru pentru a stimula creșterea economică în zonă.
în 1960, el avea ceva de câştigat din wtc proiect.l – a pus pe scumpa de 60 etaje chase manhattan bank tower în districtul financiar, şi a vrut să majoreze valoarea de bancă de investiții.dar el a fost, de asemenea, condus de spiritul de unitate internaţională.o world trade center ar reuni oameni de pe tot globul, nobilul ideal în zeci de ani după al doilea război mondial.
cu ajutorul lui, fratele lui nelson rockefeller, guvernator al statului new york, la timp, david rockefeller a portul new york autoritate implicată.portul new york autoritatea, cunoscut acum drept autoritatea portuară din new york şi new jersey, e o instituţie guvernamentală care conduce proiecte publice în new york şi new jersey zona portuară.în timp ce autoritatea portuară este o organizaţie publică, funcţionează ca o corporaţie privată… acuzaţii „clienţi” direct şi profit din investiții, mai degrabă decât să iei banii din impozite.
de la crearea sa, în 1921, autoritatea portuară a fost în cauză, în principal, poduri, tuneluri, aeroporturile şi transportul cu autobuzul.nu a fost niciodată angajat ceva lângă scara de la world trade center, dar cu toate acestea, organizaţia era alegerea cea mai logică pentru a conduce proiectul.a avut rara combinatie de legături în guvern, diverse resurse și puterea de expropriere.
rockefeller a comandat pentru wtc primele proiecte în 1958, autoritatea portuară s – a implicat în 1960 şi planurile inițiale au fost făcute publice în 1961.apoi s – a încetinit considerabil.de ani de zile, autoritatea portuară străduit prin problemele fiscale, relaţii publice falimente şi legale, ca să nu mai spun de nepopular sarcina să evacueze sute de magazine şi case în clădire.
cu toate negocierile și logistice conflicte, excavarea nu a început până în 1966.până la acea dată, proiectarea și domeniul de aplicare a proiectului s – a schimbat, aşa cum vom vedea în următoarea secțiune.