cum să joace frisbee fotbal

ca orice sport care a evoluat de la o altă activitate, regulile de frisbee fotbal sunt oarecum fluidă.alte îmbunătăţiri de bază de frisbee fotbal au dezvoltat într – un sport recunoscute la nivel internațional „ultimate frisbee.te poţi bucura de bază de echipa de sport cu un disc zburator, în timp ce modificarea normelor pentru a se potrivi circumstantele.odată ce ai bază în loc, poţi adăuga noi reguli sau croitor jocul tău ca să intre în zona sau numărul de jucători.
să atribuie un număr egal de jucători în echipă.un număr standard este şapte jucători într – o parte, dar poţi extinde echipe pentru toată lumea care vrea să se joace, atâta timp cât câmpul este suficient de mare.
definirea limitelor câmpului şi locaţia de sfârşitul zone înainte de a începe.jocul se joacă mult ca nişte fotbal, aşa că dacă o liga de tineret teren de fotbal este deja marcate într – un parc, foloseşte asta.altfel, foloseşte graniţele naturale într – un câmp deschis ca pasarelelor sau linia copacilor să indice în afara limitelor zonelor și a stabilit patru cornete sau markeri pentru a desemna sfârşitul zone.
¡° să ¡± cu frisbee – ul domeniul la care echipa.fiecare echipă trebuie să se alinieze la un anumit punct, fie în scopul linii dacă sunteţi pe un teren mic, sau la 20 de yarzi dacă eşti pe marcat terenul de fotbal.niciun jucător nu poate trece de linia asta până când discul este în zbor.
mark linia de atac la care beneficiază de echipă se frisbee.dacă ¡° să ¡± călătoreşte în afara limitelor, ¡° lovind ¡± echipă trebuie să încercăm din nou după marchează un pas sau cinci cinci yarzi penalizare.
avans frisbee, aruncând o trecere la un coleg de echipă, aşa cum ai în fotbal.coordonatorul este permis să se deplaseze în spatele liniei de bătaie, când căutam un receptor.
marchează locul de frisbee pe punctul de a captura daca ofensiva echipa face o finalizare.echipele de atac şi apărare alinierea la noua linie de atac, şi conducem jocul.echipele au patru coborâri în care să înscrie un eseu, deşi există variaţii de la această regulă.s – ar putea să acorde supărare un nou set de downs următoarele patru completările, chiar dacă echipa nu înscrie.
înscrie un punct unic de eseuri pentru simplificat, sau scor joc ca nişte fotbal, sau şase puncte pentru un eseu, dacă se întâmplă să ai porţilor disponibile pentru încă un punct.punctul după ce ar trebui să fie destul de provocatoare, astfel încât nu este automată, deci gata linia de bătaie pentru încercare la mijlocul terenului.s – ar putea să includă goluri pentru trei puncte dacă ai porţilor disponibile.
termenele stabilite pentru fiecare trimestru, și să desemneze o custodele timpului.regulamentul fotbal timp de 15 minute pe trimestru, cu o scurtă pauză pauză merge bine.