– sandy hook far

uite o harta din greater new york zona… la 10 mile sud de manhattan… vei vedea sandy hook, puţin scuipat din new jersey care face parte din zona de recreere şi poartă naționale acasă la sandy hook far.
sandy hook lumina este cel mai vechi în far în statele unite.de asemenea, are onoarea de a fi țării primul octogonal far.
la octogonal de proiectare, care a devenit foarte popular în secolul 19, a fost creat pentru a se asigura o mai multe structuri durabile ar fi mai în măsură să meteo furtuni puternice.lângă turnul e o cărămidă, trei poveste păstrător acasă, complet, cu o verandă şi două coşuri.
la începutul secolului 19, farul utilizat o mare balenă lampa de ulei care a avut patru duzini de wicks.a fost în cele din urmă modernizat în 1856, când o lentilă de lampă şi fresnel înlocuit ulei de balenă.interesant, clasica fresnel lentilă rămâne în vigoare şi radiază o undă continuă de lumină care este vizibilă în new york.
sandy hook lumina are partea ei de poveşti cu fantome.o legenda spune că au găsit un schelet în urmă un fel de zid!
la începutul secolului al xxi – lea, la fel ca în secolul mid-18th, căpitanul navei trebuie să se apropie de new york conduce la nord de sandy hook lumina si el sau ea va ajunge în oraş e apele sigure.
de mai bine de două secole, o lumină care a ars în fiecare seară pe vârful clasic 85 jos piatra tower, o remarcabilă dovadă de bine construit soliditatea această colonie de far, precum şi la rasunator al acestor mijloace de navigaţie.