mă mut cu prietenul meu!yipee!… cred că…

randi kest, editor la „discovery site, e pe cale să se mute cu iubitul ei după 4 ani de curtare.seria ei va studia bun, rău şi urât de concubinaj cu jumătatea ei.
asta a fost acum patru ani.patru.nu două, nu trei.dar patru.deci ar trebui să fie gata.după toate, a fost 203 săptămâni sau 1460 zile (da sau de a lua o zi sau două.dar ca o grămadă de cutii începe să crească din fiecare colţ din apartamentul meu si am anevoie fel lucrurile mele în două grămezi într – o casă marcată, marcată de stocare – m – a lovit…si greu.zilele mele ca o singură fată s – a terminat.mă mut cu prietenul meu!
e ceva ce am timp cu nerăbdare: venind acasă de la serviciu în fiecare noapte la prietenul meu zambitoare, cina pe masă, lumânările aprinse – nopţi pline cu umărul şi freacă – le că amintirile sunt făcute.
– e foarte contagios…
de ce a crezut de concubinaj ia brusc „coşmar pe alee”?
e amuzant.lunile de dinainte de „mişcare” au fost umplute cu munca de proiecte, botezuri, nunta duşuri, zile de naştere şi boli, aşa că gândul de a trăi împreună nu realizez.dar doar cu câteva zile înainte de uhaul era să sosească, s – a terminat.
nu ar fi mai privat maraton canapea sesiuni la multe reality show – uri.nu mai mult de cântec şi dans, exerciţiile în faţa oglinda din dormitor fără teama de a fi prins.nu mai mult de ora yap şedinţe cu prietenii mei din new jersey despre liceu pasiuni.nu aş fi putut să – mi arunci pantofii, geanta şi haina într – o grămadă pe podea la uşa principală, cel de – al doilea vin de la muncă.nu aş fi putut să – mi stiva moda (şi bârfe) reviste într – un turn înalt decât mine.nu aş putea trăi a-l-o-n-e. şi cel mai important, nu mai am patru – numara – le, patru – dulapuri pentru mine.si fiecare femeie poate aprecia că altceva mai puţin decât spaţiu amplu de depozitare este o reţetă pentru dezastru.Şi să nu – mi baia.
mă să fie „viaţă perfectă” a devenit normală de întuneric, nor sinistru.m – am uitat frica de angajament drept în faţă şi am început să mă întreb dacă decizia mea a avut dreptate.dar s – a gândit că mi – am adus ce – s – ar putea întâmpla?- nu l – am ajutat doar cu două săptămâni înainte de ziua cea mare, am primit un telefon de la un prieten foarte apropiat al cărui prieten s – a mutat la o lună după ce s – a mutat – o după doi ani şi jumătate de întâlniri.
într – adevăr, se mută cu jumătatea ta e destul de serios.sunt doar două zile până la petrecerea mea de adio pe capotă.o să o fac?rămâneţi cu noi!