cea mai bună pe care am citit săptămâna asta.

teme în acest post
recente posturi
pastila roşie ai cerut
cum upton sinclair a „jungla” într – un ratat new jersey utopia.pe gizmodo, creator de captivant paleofuture blog matt novak scrie despre jurnalist de investigaţie upton sinclair e prima mare lovitură utopică comunitate s – a dus în flăcări în şase luni.
cele patru tipuri de oameni, cel mai probabil, să ucidă familiile lor.pe i09, annie newitz include un studiu publicat în jurnalul lui howard de justiţie penală despre „distrugătorii de cămine, patriarchs care îşi ucid soţiile şi copiii, şi cele patru categorii de externalized forţele care conduc la ei.
15 ani de escală.scris în 2003 eliberării gq, michael paterniti profile merhan nasseri, un fost cetăţean iranian care a respins moştenirea lui… hârtii şi… şi am petrecut 15 ani din viaţă în terminalul unu la aeroportul charles de gaulle şi care oferă baza pentru aparent mai puţin complicată film cu tom hanks terminal.
alege – ţi un kit de supravieţuire pentru apocalipsa zombi.pe blog – ul lui chemical hetitage foundation, scriitor jacob roberts stabilește o selecţie de care reacţii chimice, farmacişti şi invenţiile chimice s – ar putea să fie familiarizat cu în caz de un fel de apocalipsă, un zombi varietate.
un turist psihotronice: în pragul nebuniei.pe site – ul în fangoria, scriitor trevor parker face un tur de toronto zona metropolitană a găsi locaţii pentru 1994 film în pragul nebuniei, john carpenter adaptarea spiritul hp lovecraft.
actualizare: frica de moarte.scriu în jurnal oncolog, richard t la et al interviu un strop din personalul medical despre experienţele lor cu pacienţii pe care – a fost frică la sfârşitul vieţii şi cum, sau dacă, muncitorii au fost capabili să gestionăm şi să învăţăm din ea.
vestul sălbatic „csi: 1896 crimă e rezolvat în sfârşit după detectiv amator găsit glonţ tras de mai mult de 100 de ani.daily mail e alex greig rapoarte privind o dublă crimă care a avut loc în idaho, în 1896, recent a fost pus să se odihnească când un amator istoric pieptănat locul pentru indicii şi am găsit unul 177 de ani după ce crima a avut loc.
amprenta | citarea și data