istoria baseball – ul în 1930 în 1950

baseball – ul a fost pe deplin înrădăcinat în experienţa culturală americană, până la începutul anilor ’30. de asta s – a datorat home run bătaia cu babe ruth, care a atras fani la meci pentru că îl poate lovi mingea lung şi din cauza lui mare personalitate.baseball – ul e contactul cu publicul american va creşte dramatic în următorii 20 de ani.
în prima jumătate a secolului al xx – lea, liga de baseball a fost un sport pentru alb numai jucătorii.afro – americanii au jucat baseball în liga negrilor, şi multe au fost geniale atleţi.dar istoria baseball – ului s – a schimbat de la brooklyn dodgers, semnat de jackie robinson.în 1947, robinson integrat de baseball în liga majoră.a îndurat comportament rasist şi atitudini de fani, oponenţi şi colegii de echipă.cu toate acestea, robinson a îndurat şi a prosperat.a lovit – o. 297 și începătorul anului în 1947.cariera lui de 10 ani a câştigat un loc în baseball hall of fame.mai important, robinson a deschis calea pentru afro – americanilor şi a altor minorităţi să intre în liga majoră.a jucat un rol esenţial în mişcarea pentru drepturile civile, care să servească drept model pentru cineva care a vrut să dărâme barierele sociale.
yankees au au stabilit ca unul din baseball – ul e bine echipe în 1920, când au câstigat trei campionate mondiale.cu toate acestea, au devenit baseball – ul e cea mai bună echipă globale în anii ’30 şi 40. au câştigat 1932 world series măturând chicago cubs în patru meciuri.acea victorie cu babe ruth celebru şansa lui când a îndreptat spre centrul terenului la wrigley field înainte de un home run, şi apoi râde la beleaguered cubs a încercuit de baze.yankees au câştigat patru campionate mondiale titluri între 1936 şi 1939 şi adaugă încă patru campionate mondiale de titluri în 1940.
meciul all – star a fost prima care a jucat în 1933 şi a avut atât de mult succes ca meciul anual între cei mai buni jucători din america şi ligile naţionale a devenit cunoscut ca „de clasic.” primul star s – a jucat în chicago e comiskey park.liga americană a câştigat cu 4 – 2 într – un joc care aveau o babe ruth home run.meciul all – star ar servi ca singura întâlnire între jucători în ambele ligi de campionatul mondial până la baseball a inceput sa joace interliga în 1997.
baseball – ul a văzut o generatie de stele în anii ’30 şi 40. poate că cei mai buni doi din epoca a fost joe dimaggio din new york yankees şi ted williams de la boston red sox.dimaggio a fost un strălucit central care era jocul cel mai bine un jucător până willie mays a început să cânte în 1950. mulţi istorici privire williams, ca cel mai bun jucător din istoria baseball – ului.liga naţională în stele precum stan musial din st. louis, mel ott al new york giants şi gabby hartnett din chicago cubs.