funcția de fotbal de linie

în 1891, fotbal când s – a mutat de la touchlines pe terenul de joacă.asta a adus o nouă dezvoltare: introducerea de linie, sau asistent arbitru, unul pe tuşă.tusierul ¡¯ e rolul a fost fundamental acelaşi de atunci.este de datoria lui să asiste şi să sfătuiască arbitrul de pe tuşă, cu un accent special pe aspecte specifice din joc.
tusierul decide când mingea a ieşit din joc.ea este în măsură să te uiţi direct pe tuşă şi linia de ţintă, ceva ce arbitrul este, în mod normal, nu o poate face.când întreaga mingea a plecat pe teren, tusierul ridică steagul ei să semnalizez necesitatea aruncă, gol – sau corner.
când mingea părăseste terenul de joacă, tusierul decide ce echipa e dreptul la a arunca în gol – sau corner.ca şi în cazul altor decizii de arbitraj, arbitrul el are ultimul cuvânt şi poate răsturna tusierul ¡¯ decizia dacă se consideră necesar.
tusierul ridica steguletul când vede un jucător într – o pozitie de offside.asta e una din cele mai grele sarcini.adesea implică o decizie într – o fracţiune de secundă într – un meci de situaţie potenţial câştigătoare.
când un manager sau antrenorul vrea să facă o înlocuire, ea va informa tusierul responsabil de tuşă mai aproape de echipa de rezerve sau tehnice.este apoi tusierul ¡¯ e de datoria mea să vă informez arbitrul a cerut o schimbare.
cu un ochi la 22 de jucători e o sarcină imposibilă arbitrul.tusierul, prin urmare, acţionează ca o a doua pereche de ochi.este de datoria lui să indice, atunci când are loc un incident de arbitru ¡¯ vedea.în funcție de fotbal arbitru site – ul, arbitrul trebuie să acţioneze pe linie ¡¯ recomandările referitoare la incidente care nu a fost martor.
dacă arbitrul crede tusierul avea o vedere mai bună a unui incident, se va consulta cu tusierul pentru a determina cursul corect al actiunii.
a doua cheie tusierul taxe în penaltiuri, care implică privind pe linia de gol.mai întâi trebuie să decidă dacă portarul s – a mutat linia de gol înainte de pedeapsa care a lovit mingea.a decide dacă totul a trecut de linia de gol.
tuşă rar intre terenul de joacă, rămânând pe tuşă, în cea mai mare parte din joc.dacă este necesar, o linie poate intra în câmpul de joc pentru a – i ajuta pe arbitru în lovitură liberă proceduri, în special pentru a ajuta la aplicarea legii 10 metri.îndreaptă – te ajuta, de asemenea, arbitrul când încăierări sau lupte apar.conform legilor din joc fifa, cel mai apropiat asistent arbitru pot intra pe terenul de joacă pentru a – i ajuta pe arbitru în situaţii de masă confruntare.